Om CH BYG A/S

Firmaprofil

CH BYG A/S blev grundlagt i 2002 af murermester Claus Hansen. Vi udfører større renoverings- og restaureringsprojekter såvel som løbende service- og vedligeholdelsesopgaver for professionelle bygherrer – primært inden for den offentlige sektor.

CH BYG udfører hoved-, stor- og fagentrepriser og har en stabil kreds murere, tømrer, snedker, kloakmestre, malere og smede i egenproduktionen. Igennem to årtier har vi oprettet tætte samarbejdsrelationer med entreprenører, der spænder alle byggefagene.

CH BYG er specialiseret i fredet og bevaringsværdigt arbejde, og vi har været privilegerede over at få lov til at restaurere nogle af Danmarks mest ikoniske konstruktioner, herunder De Gule Stokke i Nyboder, Kommandantgården i Kastellet og hovedporten til Assistens Kirkegård. Igennem årene har vi tilegnet os stor ekspertise om gamle håndværkstraditioner, og vi er stolte over at passe på den danske kulturarv.

Vores værdier

Pålidelighed

Vi tilstræber at yde den bedste service for vores kunder. Gennem åben og konstruktiv dialog, tilpasser vi vores opgaveløsninger til deres konkrete behov. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet.

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for de sociale og miljømæssige forhold, der er forbundet med vores forretning. Vi fremmer et sundt og sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere og tilstræber bæredygtighed i vores tilgang til byggeopgaver.

Omstillingsparathed

Vi er en lærende organisation, der omfavner innovation i branchen. Vi møder forandring med nysgerrighed og optimisme.

Vores mission

Vores mission er enkel: vi skal levere effektiv byggestyring og håndværk af højeste kvalitet med respekt for mennesker og miljøet.

Vi udlever vores mission hver dag og bliver hele tiden klogere på, hvordan vi som entreprenør og samfundsaktør kan skabe endnu større værdi for vores medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter. 

Sponsoraftaler

CH BYG støtter Kræftens Bekæmpelse og Menighedsplejen i Borup samt idrætsklubberne HB Køge, Ringsted Svømmeklub, TMS Ringsted og Benløse Floorball Club.

Vi føler, at det er vigtigt at støtte op om velgørende organisationer og frivillige foreninger, der arbejder på at sikre en lys fremtid for os alle sammen.  

Har du et godt formål du ønsker vi støtter, er du velkommen til at kontakte os.